Politica Livrari & Retururi LACES

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Bucureşti şi ajung la destinaţie în interval de 1-3 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.

Stocurile sunt comune cu ale magazinelor Laces Speed Outlet. Toate stocurile se actualizeaza automat cel putin o data pe zi. Laces Speed Outlet isi rezerva dreptul de a nu putea livra un produs comandat pe site atunci cand intre momentul plasarii comenzii si cel al confirmarii telefonice a acesteia produsul a disparut din stoc.

Toate comenzile înregistrate în sistemul nostru înainte de ora 14:00 sunt expediate a doua zi şi ajung la destinaţie în următoarea zi lucrătoare. Comenzile înregistrate după ora 14:00 ajung la destinaţie în interval de 3 zile lucrătoare. Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate.

Costuri şi metode de transport

Produsele comandate in tara sunt livrate prin FAN Courier.

*Pentru Bucuresti produsele sunt livrate de unul din reprezentantii firmei noastre si nu se inregistreaza costuri.

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi.

 

Returnarea Produselor

Clienții www.laces.ro pot returna produsele cumpărate în termen de maxim 14 zile de la primire. Produsul comandat va fi returnat în aceeași stare în care v-a fost livrat, având aceeași etichetă atașată, ambalajul original și împreună cu documentele de livrare care l-au însoțit. În maxim 3 zile lucrătoare de la data returnării, îți vom înapoia contravaloarea comenzii.

 

În cazul în care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comandă va fi procesată și expediată în maxim 72 de ore de la data returnării produselor comandate. Diferențele de preț vor fi returnate în maxim 3 zile lucrătoare de la data returnării produselor comandate.

Contact

 

LACES SPEED OUTLET SRL

0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golInapoi la magazin